Bent u op zoek naar een goede bemiddelaar bij uw echtscheiding? Onze juristen kunnen als bemiddelaar een objectief en onafhankelijk advies geven in de hele echtscheidingsprocedure.

Echtscheidingsbemiddeling

Een bemiddelaar kan uw echtscheidingsprocedure op verschillende manieren ondersteunen en versnellen. Het is van belang dat beide echtgenoten deze bemiddelaar als vertrouwenspersonen accepteren. Het is ook mogelijk dat u de bemiddelaar louter ziet als aanspreekpunt tijdens de gehele echtscheidingsprocedure. Waarschijnlijk hebt u al een 'scheiding van tafel en bed' gerealiseerd voordat de werkelijke echtscheiding begint. Deze scheiding van tafel en bed betekent in de meeste gevallen dat u niet meer samenwoont. u woont dus duurzaam gescheiden. Op het moment dat u al bent gescheiden van tafel en bed, bent u waarschijnlijk niet meer "on speaking terms" met uw echtgenoot of echtgenote. Onze juristen treden regelmatig op als echtscheidingsbemiddelaar.

Mediator echtscheiding

Een goede jurist zal als bemiddelaar in de echtscheidingsprocedure goede juridische adviezen verstrekken over onder meer de volgende onderwerpen:

Alle bovenstaande onderwerpen zullen tijdens de scheidingsbemiddeling worden beschreven in het echtscheidingsconvenant. Dit document zal leidend zijn gedurende de komende jaren, waarin de ex echtgenoten nog aan elkaar verbonden zijn. Vaak zitten ex-echtgenoten nog aan elkaar verbonden door de gezamenlijke zorg voor de kinderen.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 85

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op